Acasă Hot News Mobisector.ro prezintă "oferte combo" - două într-una și la un preț mai...

Mobisector.ro prezintă „oferte combo” – două într-una și la un preț mai bun

Magazinul online de electronice și tehnologie Mobisector.ro a anunțat noua sa inițiativă de a oferi „oferte combo”. Această ofertă inovatoare combină două produse diferite într-unul singur, oferind clienților o reducere semnificativă.

Cu această idee, Mobisector.ro îmbină practicitatea și funcționalitatea a două dispozitive importante, oferindu-le utilizatorilor săi la un preț mult mai mic. De exemplu, clienții pot cumpăra un produs combo care include un aspirator robot pentru podea și un robot pentru curățarea ferestrelor, combinând două funcționalități de înaltă tehnologie într-un singur produs. Această combinație nu numai că asigură o curățare mai eficientă a casei, ci și le permite clienților să beneficieze de o reducere care reduce semnificativ prețul final al achiziției.

Aceasta este rezultatul dorinței Mobisector.ro de a oferi întotdeauna soluții inovatoare și practice clienților săi. Produsele combo reprezintă o nouă modalitate de a răspunde nevoilor persoanelor care caută produse de calitate la un preț redus. Clienții Mobisector.ro au acum posibilitatea de a cumpăra într-o singură comandă prin magazinul online și, în același timp, de a beneficia de un preț redus semnificativ.

 

Toate produsele combo pot fi vizualizate aici: Oferte Combo

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.