Acasă Aspiratoarele functioneaza Roborock S7 MaxV Ultra – Recenzii date și Video

Roborock S7 MaxV Ultra – Recenzii date și Video

Aspiratoarele robot sunt o modalitate excelentă de a reduce timpul petrecut în sarcini zilnice obișnuite, dar necesită totuși intervenția dvs. În cazul Roborock S7 MaxV Ultra, această intervenție este redusă la minimum absolut. În ultimii ani, companiile din domeniul curățeniei robotizate a locuințelor au îmbunătățit semnificativ produsele sale, inclusiv cartografierea încăperilor, productivitatea, precum și aplicații pentru smartphone, care facilitează urmărirea asistenților robotici și setarea modurilor de operare a acestora.

Aspect și stație de încărcare

S7 MaxV Ultra este un exemplu perfect în acest sens. Noul model al companiei chineze de tehnologie Roborock, combină aspectul superb, performanța de neegalat și un arsenal grozav de caracteristici. Datorita stației de încărcare inovative Empty Wash Fill, care asigură auto-curățarea sa și curățarea mopului, aspiratorul poate colecta murdăriile timp de până la șapte săptămâni, interacțiune dvs. cu aparatul fiind redusă la minim. Aspiratorul robot elegant este potrivit pentru toate tipurile de suprafețe, inclusiv gresie, marmură, parchet, covoare și mochetă. Datorită designului său ergonomic, acesta ajunge chiar și în cele mai inaccesibile locuri, inclusiv colțuri și mobilă joasă.

Video

Roborock dezvoltă și produce aspiratoare robot sub marca proprie Roborock, creând și aspiratoare robot pentru una dintre cele mai mari companii tehnologice din China – mXiaomi. Fiecare dispozitiv care poartă numele companiei este conceput pentru a îndeplini un singur obiectiv: a oferi oamenilor mai mult timp care să fie alocat lucrurilor cu adevărat iubite. Momentan Roborock este oferit în peste 40 de țări, inclusiv SUA, Germania, Franța și Spania. Compania operează în patru locații, cu birouri în Beijing, Shanghai, Shenzhen și Hong Kong.

Posibilități

Noul model Roborock S7 MaxV Ultra se mândrește cu inteligență artificială inovatoare Reactive AI 2.0, combinând scanarea 3D prin metodă optică și procesorul neuronal pentru îmbunătățirea identificării și evitarea obiectelor, precum și cu sistemul de navigare precis LiDAR PreciSense, pentru o curățare și mai impecabilă.

Robo-hostul inteligent menține și o încărcare mai rapidă, deci dacă aveți suprafețe mari care trebuie curățate, aspiratorul se va încărca cu 30% mai repede și va reveni la locul de muncă. Dacă locuința dvs. combină covoare și pardoseli din lemn de esență tare, aspiratorul este destul de inteligent pentru a curăța ambele tipuri de pardoseli într-o singură sesiune.

Specificații :

  • Dimensiuni : 35,3 x 35 x 96,5 cm
  • Greutate : 4,65 kg
  • Navigare : Cameră dublă LiDAR
  • Putere de aspirare : 5100Pa
  • Recipient pentru murdărie : 400 ml
  • Recipient pentru apă : 200 ml
  • Conectare : WiFi, APP

Aplicații 3D pentru smartphone

Aplicația pentru smartphone, la rândul său, deja arată locuința dvs. în vederi 3D, matrice și 2D cu opțiuni pentru setarea zonelor de curățare și timpilor de aspirare pentru anumite zone. De asemenea, aspiratorul recunoaște și recomandă cantitatea potrivită de putere de aspirație și intensitate de curățare pentru fiecare spațiu, astfel încât va prezenta cele mai bune performanțe posibile și poate chiar mai bine, decât dacă ați curăța singuri.

Funcții suplimentare și putere de aspirare

În afara acestor plusuri, S7 MaxV Ultra este dotat cu o forță extraordinară de aspirare de 5,100 Pa, curățare fonica cu ridicare automata a mopului, care funcționează cu 3,000 rotații per minut, recipient de praf mai mare cu capacitate de 400 ml, recipient de apă cu capacitate de 200 ml, o baterie de lungă durată cu capacitate de 5,200 mAh și ciclu de funcționare de până în 3 ore. Este prezent și un nivel scăzut al zgomotului de 67 dB, integrare vocală Amazon Alexa, telecomandă, 5 niveluri de intensitate de funcționare și o gamă bogată de senzori cu sensibilitate ridicată.

Nivel de siguranță ridicat

În plus, S7 MaxV Ultra este certificat de către TUV Rheinland pentru standardele sale ridicate de   securitate cibernetică. Dimensiunile robotului sunt: 35,3 x 35 x 9,65 cm, iar greutatea sa abia ajunge 4,65 kg. Dacă sunteți în căutarea unui asistent robotic elegant, fiabil și performant de ultimă generație, noul model Roborock este pentru dvs. Curățarea casei nu a fost niciodată mai ușoară, mai plăcută și mai puțin angajantă. Chiar și după prima utilizare a robotului vă veți asigura că investiția a meritat cu siguranță.

Cel mai popular

Xiaomi 12 – Toate cele mai importante pentru model

Deja sunt prezente păreri împărtășite ale utilizatorilor pe web despre faptul că telefonul de bază Xiaomi 12 este flagmanul lor preferat de primă clasă în momentul de față. Acesta combină putere, design elegant și o cameră foarte fiabilă, încărcare rapidă cu și fără cablu și o interfață îmbunătățită în comparație cu telefoanele vechi ale producătorului chinezesc.  

Smartphone Oppo K10 – la ce ne-am putea aștepta ?

Compania chinezească Oppo a lansat în curând – pe 23 martie 2022 noul său smartphone din această serie în India. Pasul acesta a fost așteptat întrucât producătorul încearcă a-și îmbunătăți strategia în domeniul vânzărilor online și a-și asigura legătura directă excelentă cu utilizatorii săi online. Dispozitivul funcționează cu ColorOS și menține 11 limbi indiane.

Ulefone Power Armor 14 Pro – Scurtă recenzie și date model (video)

Ulefone a prezentat oficial telefonul său cel mai nou Power Armor 14 Pro pe data de 9 martie 2022. Pare că acesta este un upgrade foarte bun al Power Armor 14. Noul smartphone model 14 Pro păstrează toate cele mai bune caracteristici ale precursorului său, dar se distinge prin specificații îmbunătățite.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Smartphone-ul Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition deja este lansat pe piața din Tailanda din 12 aprilie 2022.