Acasă Smartphone REALME GT3 - Puternic, rapid și cu încărcare inovatoare.

REALME GT3 – Puternic, rapid și cu încărcare inovatoare.

Realme GT3 este un model flagship al companiei Realme și a impresionat utilizatorii cu caracteristicile sale interesante și revoluționare. Nu este surprinzător faptul că, după lansarea sa, Realme GT3 a înregistrat vânzări record.

Acest model de vârf al Realme se remarcă prin capacitatea sa de încărcare de 240 de wați, fiind singurul dispozitiv de pe piață care poate fi încărcat complet de la 0 la 100% în doar 9 minute și 30 de secunde.

Image Credit: Realme

Încărcarea extrem de rapidă

Adaptorul SUPERVOOC cu o putere de 240W este în prezent cel mai rapid din lume. Întregul proces de încărcare a smartphone-ului este controlat de trei microcontrolere, care reglează intensitatea curentului electric de intrare și de ieșire, asigurând nu doar o viteză înaltă, ci și o încărcare sigură. Adaptorul este livrat împreună cu un cablu USB Type-C ultrarapid de 12A, cu o conductivitate electrică crescută cu 20%.

De la 0 la 20%, telefonul se încarcă în doar 80 de secunde. Până la 50%, se poate încărca în 4 minute, iar încărcarea de la 0 la 100% durează doar 9,3 minute. Cu doar 30 de secunde de încărcare, REALME GT3 poate susține până la 2 ore de convorbiri.

Telefonul este disponibil în două culori – negru și alb, iar carcasele, realizate din plastic de calitate, se simt confortabil în mână. Dimensiunile sunt cât se poate de convenabile – 163,85 × 75,75 × 8,9 mm. Greutatea fără husa inclusă în pachet este de 199 de grame.

Designul modulului camerei din spate atrage atenția. În afară de camerele în sine, într-un bloc dreptunghiular destul de mare sub sticla de protecție există și un indicator de notificări sub forma literei „C”, iar de asemenea, se vede procesorul smartphone-ului – Snapdragon cu dimensiuni reale.

Iluminarea indicatorului poate fi personalizată, iar efectele vizuale dau viață smartphone-ului: 25 de culori diferite, 2 ritmuri și 5 viteze de pulsare, care pot fi reglate individual în funcție de preferințele dvs.

Procesorul
Procesorul utilizat este Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, realizat prin proces tehnologic de 4 nm. Rezultatul performanței, conform testului AnTuTu, depășește 1 milion de puncte. În același timp, telefonul nu se încălzește în timpul utilizării, iar comutarea între aplicațiile deschise este instantanee. Merită menționată în mod deosebit și sistemul de răcire. Acesta este realizat din materiale compozite precum grafen și aliaj de cupru, iar suprafața sa este de 6580 de milimetri pătrați. Datorită acestui fapt, producătorul a reușit să atingă eficiența maximă în dispersarea căldurii.

Display

Ecranul Ultra AMOLED de 6,74 inci are șapte niveluri de reglare a frecvenței de reîmprospătare până la 144 de hertzi. Frecvența de reîmprospătare se adaptează la scenariile utilizate și poate fi reglată independent pentru diferite aplicații. Raportul de contrast de 5.000.000:1 și reproducerea a 100% din gama de culori DCI-P3 asigură o imagine luminoasă și saturată.

Cu o luminozitate maximă de 1500 de niți, imaginea este perfect vizibilă chiar și în lumina soarelui strălucitor. Cei doi senzori de lumină ambițiți de 360 de grade recunosc corect lumina ambientală și reglează automat nivelul de lumină al ecranului, astfel încât să fie întotdeauna confortabil pentru ochii dumneavoastră.

Ecranul smartphone-ului are cea mai mare modulație a lățimii de impuls în industrie – 2160 de hertzi, asigurând o protecție maximă a ochilor împotriva clipirii.

Specificații

  • Procesor: Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1
  • RAM: 8 GB, 12 GB, 16 GB
  • Stocare: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
  • Ecran: 6,74 inch
  • Camera: Camera triplă
  • Baterie: Li-Po 4600 mAh

Camera Pentru optimizarea camerei și procesarea imaginilor, algoritmii bazati pe inteligență artificială sunt responsabili. De exemplu, arhitectura HyperShot 2.0 crește viteza la 300 de fotografii pe minut, iar stabilizarea inteligentă a imaginii ajută la filmarea video.

Street Photography 3.0 oferă o selecție de 15 filtre. Iar modul CitySmart vă ajută să alegeți filtre în funcție de locația geografică.

În cele din urmă, camera este complet compatibilă cu celelalte componente ale smartphone-ului și nu va dezamăgi posesorul. Și dacă ne gândim la cei 1 terabyte de memorie, spațiul pentru capturarea momentelor de neuitat pare nelimitat.

În concluzie, potrivit raportului Counterpoint, REALME este cea mai rapidă marcă de smartphone-uri în dezvoltare din lume și, totodată, este lider incontestabil în dezvoltarea și implementarea tehnologiilor inovatoare pentru încărcare rapidă.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.