Acasă Smartphone OnePlus Pad – O recenzie detaliată

OnePlus Pad – O recenzie detaliată

După ce s-a afirmat ca producător de smartphone-uri, OnePlus își îndreaptă acum atenția către piața tabletelor, prin lansarea OnePlus Pad. Ca prim tablet de top al mărcii, OnePlus își propune să popularizeze integrarea Pad cu smartphone-urile companiei, în special „tethering-ul fără probleme”, care se conectează automat la telefonul OnePlus pentru a furniza date celulare. OnePlus Pad se poate lăuda cu numeroase funcții interesante și utilizează pe deplin ecosistemul extins al OnePlus, cu câteva caracteristici software remarcabile. Acest tablet este cu siguranță unul dintre cele mai captivante produse OnePlus din ultimul timp, marcând intrarea companiei într-o nouă categorie de piață.

Designul și Display-ul

OnePlus Pad este surprinzător de ușor și are o grosime de doar 6,5 mm. Colțurile și marginile rotunjite ar trebui să vă permită să-l utilizați confortabil chiar și pentru perioade lungi de timp. Dispune de patru difuzoare și se afirmă că dispozitivul poate orienta automat canalele audio stâng și drept în funcție de modul în care îl țineți. În partea de jos a tabletei se află puncte de contact pentru conectarea la accesoriul OnePlus Magnetic Keyboard.

Plecând de la estetică, nuanța de verde a OnePlus Pad arată excelent în fotografii, dar în realitate este chiar mai impresionantă. Spatele metalic la atingere rece vă face să simțiți că țineți ceva solid, ceva de înaltă calitate. Insula rotundă centrală a camerei (când este ținut în poziție orizontală) face ca tableta să fie imediat recunoscută. Poziția camerei are sens, deoarece nu vă va deranja atunci când țineți tableta în mod orizontal, de exemplu, în timp ce lucrați sau urmăriți un film. Raportul neobișnuit al laturilor de 7:5 pentru ecranul de 11,6 inci vă oferă spațiu suplimentar pentru a vedea mai mult de pe pagina web sau documentul în care scrieți.

Ecranul are o rezoluție de 2000 x 2800, ceea ce înseamnă 296 de pixeli pe inch. Pentru un ecran LCD, imaginea arată fantastic – a fost destul de dificil să-l deosebim de unul OLED. Datorită rezoluției sale, acesta este mai bun decât majoritatea tabletelor din această categorie. În plus, are o rată de reîmprospătare adaptivă de până la 144 Hz, care depinde de tipul de aplicații pe care le utilizați.

Se afirmă că OnePlus Pad este prima tabletă din lume cu un raport al laturilor de 7:5. În cadrul marginilor uniform subțiri, este plasat un panou LCD de 11,61 inch, cu o rată de reîmprospătare variabilă de 144 Hz și o rezoluție de 2800×2000 pixeli. Tableta se poate lăuda și cu o evaluare Delta E mai mică de două, pentru o precizie înaltă a culorilor.

Software și performanță

Tableta este livrată cu o versiune puternic personalizată a OxygenOS, bazată pe Android 13. În partea de jos veți găsi un dock pentru aplicații, iar majoritatea aplicațiilor de pe prima pagină sunt remodelate pentru a include un aspect cu mai multe coloane, pentru a utiliza mai eficient spațiul disponibil pe ecran.

În plus, OnePlus introduce în tabletă unele funcții ale ecosistemului. De exemplu, tableta Pad poate partaja ușor rețeaua 5G a telefonului OnePlus fără a fi necesar să setați manual un hotspot. De asemenea, tableta are o aplicație preinstalată pentru telefon, deși nu suportă conectivitate celulară, prezentând o funcție de sincronizare a apelurilor între dispozitive, similară cu cea pe care o obțineți cu tabletele Apple și Samsung.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei a tabletei, OnePlus afirmă că aceasta este fantastică. Telefoanele OnePlus se remarcă prin tehnologia lor de încărcare extrem de rapidă, iar acum aceasta va fi disponibilă și pe tabletă. Cu încărcarea SuperVOOC de 67W, Pad poate să se încarce până la 80% în mai puțin de o oră, ceea ce este impresionant pentru bateria sa imensă de 9510 mAh.

Specificații

Dacă trebuie să rezumăm specificațiile de bază, acestea arată astfel:

• Ecran: 11,6 inch, IPS, 2800 x 1752 pixeli, 144 Hz, HDR 10+ și Dolby Vision;

• Chipset: Dimensity 9000;

• Memorie: 8/12 GB RAM, 128/256 GB spațiu de stocare;

• Camere: 13 MP cameră principală, 8 MP cameră frontală;

• Baterie: 9,500 mAh (încărcare de 67W);

• Sistem de operare: OxygenOS 13 bazat pe Android 13.

OnePlus Pad ar putea fi o adiție interesantă la piața tabletelor premium cu Android. Specificațiile par solide, accesoriile sunt interesante, iar dacă utilizați alte produse OnePlus, ar trebui să puteți beneficia de funcții speciale.

 

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.