Acasă Smartphone Informații și recenzie despre noul Xiaomi 13 Ultra

Informații și recenzie despre noul Xiaomi 13 Ultra

Unele persoane folosesc fotografia pentru a-și câștiga existența, în timp ce pentru altele este un hobby, o modalitate creativă de a surprinde frumusețea și realitatea din lumea lor. Există, de asemenea, fotografi care doresc să povestească povești – să imortalizeze acel moment specific în care sunt adunate semnele trecutului, strălucirea prezentului și urmele viitorului. Indiferent în ce direcție vă îndreptați, fotografia aduce bucurie și satisfacție. Mai ales atunci când vă puteți baza pe lentile profesionale create de o companie cu o reputație strălucitoare și o istorie îndelungată. Ceva asemănător cu Leica.

Colaborare între Xiaomi și Leica

Compania germană de camere foto, lentile optice, binocluri și telemetre Leica s-a asociat cu gigantul chinez Xiaomi pentru a crea obiectivul Summicron. Acest nou produs adună experiența a mai multe generații cu simțul prezentului pentru a crea imagini și videoclipuri autentice, pline de istorie, cu simț și adâncime. Aestetica Leica și atenția sa la fiecare detaliu sunt reflectate în acest obiectiv.

Design

Xiaomi 13 Ultra este o creație completă a aparatelor foto retro, cu spatele său reliefat, simplificat, din piele ecologică și o platformă în formă de inel cu un margini aurii, în care sunt plasate camerele din spate. Este disponibil în două culori – negru și verde măsliniu. Indiferent de modelul pe care-l alegeți, pielea ecologică este fabricată dintr-un nanomaterial care nu îngălbenesc în timp și are proprietăți antibacteriene. La atingere, telefonul este stabil și sigur, compact și durabil, datorită cadrului său de aluminiu și protecției IP68 împotriva căderilor și stropirii cu apă.

Cameră

Pentru prima dată pe piața smartphone-urilor, beneficiați de un cvartet de camere principale de 50 de megapixeli. Camera principală are o deschidere de un inch și o apertură de f/1.9 pentru efectul de bokeh. Distanța focală este de 23 mm, cu un senzor IMX989 pentru conversia luminii în semnale electrice. Camera principală utilizează, de asemenea, tehnologia de combinare a patru pixeli într-unul singur pentru imagini mai bune în condiții de lumină slabă. A doua cameră este teleobiectivul, cu o distanță focală de 75 mm și un senzor IMX858 pentru imagini clare chiar și în scene cu un contrast mare. Se focalizează automat pe pixelii pentru detectarea diferențelor de fază. A treia cameră este super-teleobiectivul, cu o distanță focală de 120 mm, același senzor și o apertură de f/3.0 pentru înregistrarea de videoclipuri și fotografii într-un mediu extrem de dinamic și cu un efect dramatic. Ultima cameră este ultra-wide, cu un unghi de acoperire de 122 de grade și o funcție de fotografiere macro la o distanță de până la 5 cm de obiect.

Software-ul camerelor poate recunoaște fețe umane, ochi, animale de companie, mâncare, flori, păsări, insecte. Acest lucru este posibil datorită modelelor AI care ajută camerele să captureze și să păstreze focalizarea chiar și în mișcare continuă. Cu Leica, nu căutați, ci creați momente speciale. Personalizați-vă stilul și descoperiți-vă inspirația ca fotograf. Beneficiați de filtre și explorați opțiunile studioului foto portabil.

Ecran

Xiaomi 13 Ultra are un ecran WQHD+ cu o rezoluție de 3840 x 2400 pixeli. Principala sa caracteristică este capacitatea de a proiecta video-uri cu claritate și contrast egal atât pentru rezoluții joase, cât și pentru cele înalte. Frecvența de reîmprospătare este de 120Hz, iar luminozitatea este de 1300 de nits sau 2600 în modul vârf. Ecranul este protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass Victus. Camera frontală este centrată și are 32MP, cu funcții HDR și panoramă.

Procesor și memorie

Modelul este unul dintre puținele care rulează în prezent pe procesorul octa-core Snapdragon 8 Gen 2 și are o placă grafică Adreno 740. Sistemul de operare este ultima generație, MIUI 14, bazat pe Android 13. Raportul dintre memoria RAM și cea internă depinde de model, existând patru opțiuni, începând de la 12GB/256GB și ajungând până la 16GB/1TB. Cvartetul de camere capturează imagini cu o rezoluție de aproximativ 12MP, așa că cu cât planificați să fotografiați mai mult, cu atât o memorie mai mare vă va fi utilă.

Alte

Printre caracteristicile speciale ale modelului Xiaomi 13 Ultra se numără portul infraroșu pentru schimbul de date și protocolul de comunicare în rețea NFC (pentru plăți). Bateria are o capacitate de 5000mAh, iar încărcătorul este de 90W, asigurând încărcarea completă în doar 35 de minute. În plus față de Bluetooth 5.3, smartphone-ul dispune de șase sisteme de navigație: GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS și NavIC, pentru a vă menține conectat cu cei dragi și a vă împărtăși galeria foto, indiferent unde vă aflați.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.