Acasă Smartphone Doogee V31 GT – Informațiile actuale despre noul telefon

Doogee V31 GT – Informațiile actuale despre noul telefon

Noul smartphone V31 GT de la compania chineză Doogee a intrat pe piață, marcându-se ca lider în gama producătorului printre celelalte modele. Cu un chipset Mediatek Dimensity 1080, acesta dispune de 12 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare internă. Echipat cu Android OS v13.0, V31 GT furnizează securitate și confidențialitate, funcționalități îmbunătățite, performanță optimizată și acces la o gamă largă de aplicații. Ecranul IPS de 6.58 inci al lui Doogee V31 GT oferă o precizie excepțională a culorilor, contrast excelent și o vizibilitate foarte bună, pentru cea mai bună experiență vizuală. Camerele principale și secundare ale modelului permit captarea de imagini detaliate și clare, chiar și în condiții de lumină slabă și vreme nefavorabilă. Camera pentru selfie-uri de pe V31 GT oferă posibilitatea realizării de fotografii impresionante și clipuri video detaliate, precum și efectuarea comodă a apelurilor video.

5G Термални изображения

Specificații

Sistem de operare: Android OS v13.0

Procesor: Mediatek Dimensity 1080

Memorie: 12 GB / 256 GB

Ecran: 6,58 inch 1080 x 2400 px

Dimensiuni: 178,5 x 83,1 x 17,9 mm

Culori: negru, auriu, argintiu

Placa grafica: Mali-G68 MC4

Design

Noul Doogee V31 GT are dimensiunile de 178,5 x 83,1 x 17,9 mm și cântărește doar 390 de grame. Greutatea îi oferă utilizatorilor o senzație de durabilitate și fiabilitate, calități care satisfac nevoile și preferințele lor. Modelul este disponibil în mai multe culori de carcasă – negru, auriu și argintiu.

Cartela SIM

Doogee V31 GT folosește cartele Nano SIM, asigurând stocarea sigură a fiecărei informații, inclusiv un număr de identificare unic, date de identificare pentru rețeaua mobilă și altele. Dimensiunile compacte ale cartelei permit eliberarea de spațiu în interiorul dispozitivului, astfel încât să poată fi adăugate componente și funcții suplimentare.

Memorie

Ceea ce atrage clienții către Doogee V31 GT este volumul său mare de memorie. Cu 12 GB de memorie RAM, producătorii asigură că acest smartphone permite utilizatorilor să facă față cu succes sarcinilor zilnice, deoarece dispozitivul menține un nivel ridicat de reactivitate și oferă o experiență fluidă. Prezența unei cantități mai mari de memorie RAM în smartphone permite stocarea unui număr mai mare de aplicații și comutarea fără probleme între ele. Astfel, se reduce necesitatea de restartare frecventă.

Pe lângă o cantitate suficientă de memorie RAM, V31 GT impresionează și cu cei 256 GB de memorie internă, permițând stocarea unei cantități semnificative de informații, inclusiv filme, emisiuni TV, cărți electronice și altele.

AI Тройна камера - 50MP+24MP+16MP

Baterie

O altă caracteristică importantă care distinge noul Doogee V31 GT este bateria sa mega-puternică, de tip litiu-ion neschimbabilă, cu o capacitate de 10800 mAh. Aceasta oferă modelului mult timp pentru convorbiri, navigare pe internet și utilizare a aplicațiilor. Avantajele bateriilor de tip litiu-ion includ o densitate energetică ridicată, un design ușor și compact, o rată scăzută de autodescărcare, posibilitatea de încărcare rapidă și o durată de viață mai lungă în exploatare.

Супер нощен режим

Conectivitate

Cu conectivitate 5G, Doogee V31 GT oferă acces la mult mai multe aplicații, jocuri și realitate virtuală.

Echipat cu funcția Wi-Fi, modelul permite conectarea rapidă și ușoară la rețelele locale fără fir oriunde, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de avantajele vitezelor de internet mai rapide.

Sistemul GPS încorporat oferă integrare fără probleme cu aplicațiile de mapare pentru descoperirea de rute noi, planificarea călătoriilor și determinarea precisă a locației.

Portul USB Type-C al lui V31 GT asigură transfer rapid de date și încărcare rapidă a bateriei, la nevoie. V31 GT nu dispune de un jack pentru căști, dar prin Bluetooth pot fi conectate căști sau difuzoare fără fir, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de muzica lor preferată prin intermediul radio-ului FM încorporat și să aibă acces la toate evenimentele live, știri și altele.

DOOGEE V31GT - различни цветове

Caracteristici

Noul Doogee V31 GT dispune de un cititor de amprente încorporat, care asigură deblocarea dispozitivului și confirmarea identității. Acesta este și un mod de securitate suplimentar pentru protejarea datelor.

Smartphone-ul V31 GT are, de asemenea, un senzor integrat de lumină ambientală. Acest component este responsabil pentru reglarea luminozității ecranului, în funcție de nivelul de lumină din cameră, pentru a crea un confort optim în timpul vizionării. În plus, V31 GT dispune și de o busolă încorporată, furnizând informații precise despre direcție pentru o navigare mai bună în teritoriu necunoscut.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.