Acasă Tehnologii Care sunt avantajele lui Mi 4K Laser Projector 150“

Care sunt avantajele lui Mi 4K Laser Projector 150“

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor, o mare parte dintre locurile de muncă și viața oamenilor au trecut aproape în întregime pe internet. În mod indirect, acest lucru a dus la explozia construcției de apartamente mini, mici și de dimensiuni medii, care sunt utilizate atât ca spații de locuit, cât și ca spații de lucru. Tavanele joase și pereții strânși au devenit motivul găsirii unor noi soluții – reducerea mobilierului și a tehnicilor, chiar și combinarea unora dintre ele pentru a ușura condițiile de viață și de muncă. Una dintre aceste soluții este proiectorul Mi Laser Projector 150″ cu obiectiv cu ultrafocalizare, capabil să proiecteze o imagine de 150 de inci de la o distanță mai mică de jumătate de metru, cu calitate 4K. Toate acestea sunt posibile datorită tehnologiei laser ALPD.

Ce reprezintă ALPD?

ALPD este un produs al companiei chineze Appotronics, fondată în 2006 și care a creat prima lor tehnologie laser în anul următor. În 2016, compania a încheiat un acord cu Xiaomi pentru aplicare comercială. Rezultatul colaborării lor a dus la înființarea companiei Fengmi, care a combinat cel mai bun din cele două lumi – cea a tehnologiei laser cu fosfor și cea a producătorului chinez de smartphone-uri de top, cunoscut pentru deviza sa „cea mai bună calitate la cel mai bun preț”

Mi 4K Laser Projector 150'' Дисплей

Design, Montare și Pornire

În 2017, Xiaomi a câștigat două premii de design. Mi Laser Projector 150” are un design absolut clar, fără ornamente inutile, pentru a se potrivi cu orice interior. Pe ambele părți ale laserului sunt plasate senzori IR, care detectează prezența umană și reduc luminozitatea imaginii pentru a nu vă orbi. Datorită tehnologiei sale de proiecție pe distanțe scurte, Mi Laser Projector 150” creează un ecran cu dimensiuni cuprinse între 80 și 150 de inci la o distanță cuprinsă între 14 și 49 de cm. De aceea, este o soluție ideală pentru apartamentele mici și strâmte, în care nu este loc pentru multe aparate, inclusiv un televizor. Proiectorul poate fi plasat sub sau deasupra unui ecran special sau pe perete. Prima impresie în timpul utilizării proiectorului este liniștea în timpul vizionării filmului, iar a doua – capacitatea sa unică de a proiecta o imagine imensă de la o distanță atât de mică. Utilizați telecomanda pentru a introduce setările dorite. Sistemul de răcire este inteligent și controlează temperatura pe tot parcursul ciclului său de funcționare.

Mi 4K Laser Projector 150'' Картина

Funcții Principale

Mi Laser Projector 150” funcționează cu a treia generație ALDP, care oferă un contrast semnificativ mai bun, mai profund și mai clar, cu o luminozitate extrem de puternică – până la 5000 de lumeni și un contrast de 1:3000. Cu o acoperire a gamei de culori NTSC de 85%, puteți vedea culorile reale ale cadrelor și să vizionați cu o precizie aproape suprarealistă până la 10 mii de filme (sau 25 de mii de ore, cât este durata de viață a sursei de lumină cu laser). Calitatea imaginii este FULL HD, iar proiectorul acceptă și HDR pentru o experiență vizuală bogată.

Difuzoarele sunt integrate – două pentru frecvențe joase și două pentru frecvențe înalte. Acestea susțin DOLBY și DTS HD – codecuri audio multicanel care oferă fluxuri paralele pentru date suplimentare de decodare fără pierderi de sunet. Datorită acestui fapt, proiectorul este compatibil atât cu computerele, cât și cu consolele de jocuri. Chiar dacă proiectorul este îndreptat spre perete, sunetul umple întreaga cameră pentru o experiență cinematografică minunată cu întreaga familie sau pentru o prezentare PowerPoint cu membrii echipei tale.

Mi 4K Laser Projector 150'' размер

Aplicație

Pe partea din spate a proiectorului veți găsi porturile de conectare. Mi Laser Projector 150” are trei porturi HDMI, dintre care unul este ARC, adică HDMI de mare viteză. Acestea sunt utilizate în principal pentru conectarea la dispozitive care transmit înaltă rezoluție – Blu-ray, DVD-uri, camere foto și video digitale, calculatoare personale și de birou, tablete și telefoane mobile. Proiectorul dispune și de un port USB 3.0, intrare/ieșire audio și S/PDIF, care este utilizat pentru transmiterea semnalului audio fără pierderi. De asemenea, puteți proiecta imagini de pe toate dispozitivele dvs. care suportă Bluetooth. Mi Laser Projector 150” nu este un receptor și nu poate capta semnale de televiziune. Proiectorul este mai degrabă un ecran, care nu are memorie sau un procesor propriu, ci cititoare care filtrează și afișează informațiile primite. Modelul acceptă opțiuni pentru subtitrări externe și 3D.

 

Mobisector oferă servicii de service și post-service pentru produsele achiziționate prin magazinul online propriu. Consultanții noștri sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi recomandări și sfaturi privind alegerea potrivită a unui robot de aspirare, telefon sau alt produs. Contactați-ne acum pentru a vă ajuta în alegerea noului dumneavoastră ajutor de uz casnic sau dispozitiv inteligent.

Email: sales@mobisector.com

Telefon: +359896377738

Echipa lor de consultanți este disponibilă pentru a vă ajuta cu recomandări și sfaturi legate de alegerea unei aspiratoare robot, telefon sau alt produs. Este întotdeauna util să consultați profesioniștii pentru a face cea mai bună alegere în funcție de nevoile dumneavoastră.

Cel mai popular

Mobisector.ro începe să ofere produsele mărcii Unihertz

Ca o etapă importantă în diversificarea produselor oferite, Mobisector.com a anunțat recent includerea produselor sub marca Unihertz. Această colaborare are scopul de a satisface o gamă mai largă de utilizatori, oferindu-le opțiuni de smartphone-uri unice, care reflectă inovația și comprehensivitatea.

ONEPLUS 12 – Informațiile esențiale pe scurt

Primul phablet OnePlus va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii. Primul lucru care impresionează este aspectul său, care a suferit modificări minore de la apariția sa în China, în decembrie anul trecut. Ceea ce se obține este un smartphone cu o aderență stabilă, margini curbate și un ecran cu o curbură lină în cadru.

OnePlus 12 – Totul despre model

Cu noul său telefon emblematic inspirat de natură, OnePlus vă provoacă să vă puneți la încercare spiritul de aventură și să redescoperiți liniștea stepei, culorile pădurilor și panorama munților. Telefonul va fi lansat la nivel internațional la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci veți avea ocazia să simțiți cu ochii voștri stabilitatea noului design, să vedeți reactivitatea ecranului și viteza procesorului.

Legee D8 – Recenzie Expert + Video

Compania taiwaneză de tehnologie nouă HOBOT se pregătește să lanseze pe piață cel mai recent model din seria lor de roboți aspiratoare, și anume - D8. În comparație cu alte mărci, această serie se remarcă prin funcția lor 4-în-1 împotriva încurcării. Puterea de aspirare din partea frontală este atât de mare încât ajunge la 5000Pa și 800g presiune pe podea. Această funcție nu este legată doar de aspirarea tradițională a covoarelor și podelelor dure, ci și de ștergerea, spălarea și pulverizarea cu apă.